Vacatures/stage
maintenance
Leer & Stagebedrijf
Er zijn (veel) jonge mensen die een opleiding in het paardenvak willen volgen. Het opleiden van goede vakmensen is heel belangrijk voor de branche, wij hopen dat we daar een steentje aan bij kunnen dragen.

Inmiddels zijn wij een erkend leerbedrijf
N-Joy (100392276) - HAZERSWOUDE-DORP

Hieronder ziet u de opleidingen waarvoor dit bedrijf is erkend.

Voedsel, natuur, leefomgeving:

Bedrijfsleider dierverzorging (25446) (Niveau 4)
Bedrijfsleider paardensport en -houderij (25468) (Niveau 4)
Dierenartsassistent paraveterinair (25447) (Niveau 4)
Instructeur paardensport en -houderij (25469) (Niveau 4)
Medewerker dierverzorging (25448) (Niveau 2)
Vakbekwaam medewerker dierverzorging (25450) (Niveau 3)

Voor bovenstaande opleidingen hebben wij nog stageplaatsen vrij.

Momenteel hebben we de volgende extra mogelijkheden:

Tussen jaar
Je zit in een “tussen jaar” en wil graag op stage/als vrijwilliger ervaring opdoen in de paardenhouderij op een veelzijdige stal met zowel recreatie als sportpaarden.

Oproepkracht
Na een inwerkperiode ben je oproepbaar voor alle voorkomende stalwerkzaamheden en verzorging van de paarden tijdens activiteiten en vakanties.

Zondagmorgen met mogelijkheden tot vakantiewerk
Je bent sportief en houdt van aanpakken en hebt al laten zien dat je graag meehelpt op stal. Je zoekt een baantje in het weekend en tijdens de schoolvakantie’s. Werkzaamheden: o.a. Opstrooien, uitmesten, vegen en in de wei zetten.

Vrijwilligers
We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers. Je bent ”in between jobs” of door omstandigheden (even) niet in het arbeidsproces. Thuis zitten is voor je geen optie, je houdt van aanpakken. Enkele dagdelen je handen uit de mouwen steken, leren werken met paarden en werken aan persoonlijke groei is een mogelijkheid die we je kunnen bieden.

Maatschappelijke stage
Ben je op zoek naar een leuke stageplek waarbij je mensen kunt helpen? De maatschappelijke stage is voor alle scholieren van het voortgezet onderwijs. En het maakt niet uit in welke klas je zit of welke studierichting je volgt, er zijn altijd manieren om anderen te helpen.
Herken je jezelf in een van bovenstaande vacatures, sta je positief in het leven en ben je bereid om in een ervaren team je handen uit de mouwen te steken? Stuur dan een e-mail met je c.v. en motivatie